RISTORANTE ANDREA

The famous Restaurant Andrea previously located in Santena has moved inside the Brindor Hotel and is now known in Poirino as the "King of asparagus".
Fine cuisine

Fine cuisine

Our cuisine is refined and you will find the typical specialties of our region.

Fresh asparagus

Fresh asparagus

Fresh asparagus all year long, homemade fresh pasta, porcini mushrooms, truffles and cheeses.

The best wines

The best wines

The best wine of the Piedmont tradition and many others.

Dessert

Dessert

There is a wide choice of dessert and they are homemade.

Menu suggestions

Piedmonts tradition dishes and the chef's suggestions.

Buffet cold starters

From Monday to Thursday, every night you will find a self-service buffet with cold starters, deli meat piedmont tradition as well local cheese and vegetables grilled.

REVIEWS

Some comments from the Brindor hotel guests.

If you want to write your comments and impressions of our Hotel write to us

 

Tutti gli anni, durante la stagionalità degli asparagi, ci rechiamo al ristorante da Andrea nel Brindor Hotel, per la consueta "Asparagiata", ossia un menù completo a prezzo fisso, totalmente a base di asparagi, gustabili in tutte le varianti possibili immaginabili. E non rimaniamo mai delusi, la cucina di Andrea è sempre di ottimo livello. L'atmosfera è elegante, tranquilla e cortese. Da provare.

Fanraai
Genova

Capita raramente di trovare un buon ristorante all'interno di un hotel... Ottima cucina, bella varietà del menù, cordiali e gentili il personale Bel buffet di antipasti. Consigliato

RCM66
Italia